duminică, 1 iulie 2012

Seria Amurg

               de Stephenie Meyer

       Seria continuă cu a treia carte, Eclipsa, cu mai multa acțiune, dramă, și vampiri... din ce în ce mai mult suspans nu???
Eclipsa 
   Eclipsa continuă povestea celor doi, bineînțeles cu suișuri și cobrâșuri.
       Între timp, în orașul Seattle încep să se petreacă lucruri ciudate, brusc un val de crime se abate asupra orașului,urmat de un criminal în serie. Edward suspectează faptul că acestea ar putea să fie cauzate de un vampir incapabil să își controleze setea,mai precis un noună-scut. Între timp, Alice, sora lui Edward, are o viziune în care Victoria, care caută să o ucidă pe Bella cu orice preț, s-a întors în oraș. În acest context, Bellei îi vine ideea ca vampirii sa se alieze cu vârcolacii pentru protecția ei și a orașului. Într-un final ei cad de acord dar Bella vrea din răsputeri sa-l viziteze pe Jacob.  Edward ezită să o lase pe Bella să îl viziteze pe Jacob, dar, atunci când fata insistă, spunând că nici Jacob, nici restul vârcolacilor nu o vor răni, el cedează. Situația se complică atunci când Jacob își mărturisește iubirea pentru Bella și îi spune că va face tot posibilul pentru a o determina să îl aleagă pe el în locul lui Edward.
            Într-un final, atât Bella cât și familia Cullen își dau seama că uciderile din Seattle fac parte din planul diabolic al Victoriei, care și-a creat o armată de vampiri nou-născuți cu scopul  de a o prinde, tortura și ucide pe Bella. În timp ce toți ceilalți se pregătesc de luptă, Edward și Bella se refugiază în munți, fiind ulterior însoțiți de Jacob și de tânărul vârcolac Seth. Ei petrec o noapte întreagă ascunși, și, de dimineață, Jacob îi surprinde pe Bella și Edward discutând despre logodna lor. Rănit, el amenință că se va duce să se lupte cu armata Victoriei și se va lăsa ucis. Pentru a-l opri, Bella îl sărută, și își dă seama că și ea este îndrăgostită de el. 
         Pentru a afla ce se va întâmpla cu acest triunghi amoros și cum veți afla ce se va întâmpla cu Victoria știți ce trebuie să faceți....
      Părerea mea: a fost o carte plină de suspasm și de acțiune..a fost o carte bună
      Nota: 8/10
                              Cum v-am obișnuit o parte din soundtrack :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu